مقاله بررسی پپتیدهای بایواکتیو در غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پپتیدهای بایواکتیو در غذا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پپتیدهای بایواکتیو در غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پپتیدهای بایواکتیو در غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پپتیدهای بایواکتیو در غذا :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

موادسنتزی و شیمیایی مختلفی به منظور جلوگیری از حضور یا از بین بردن مولدین بیماری در غذاهای صنعتی استفاده می شود اما دراکثر موارد این مواد خود موجب بروز بیماریهای دیگر می شود بنابراین امروزه تمایل به مصرف مواد غذایی طبیعی که علاوه برارزش تغذیه ای می توانند مانع بروز بیماری شوند افزایش یافته است بایوپپتیدها از جمله مواد غذایی طبیعی هستند که بصورت قطعاتی غیر فعال در پروتئین ها وجود دارند و پس از هیدرولیز یک سری خواص فیزیولوژیکی نشان دهند روشهای مختلفی برای ازادس ازی بایوپپتیدها یا تولید آنها از ترکیبات ساده وجود دارد برای آزادسازی بایوپپتیداز هیدرولیز آنزیمی یا تخمیر میکروبی استفاده می شود همچنین برای تولید بایوپپتید از روش سنتز آنزیمی مهندسی ژ«تیک و روش شیمیای استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.