مقاله بررسی تاثیر جوانه گندم هراه با اسکوربیک اسید بر رئولوژی خمیر و کیفیت نان مسطح (بربری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر جوانه گندم هراه با اسکوربیک اسید بر رئولوژی خمیر و کیفیت نان مسطح (بربری) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جوانه گندم هراه با اسکوربیک اسید بر رئولوژی خمیر و کیفیت نان مسطح (بربری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جوانه گندم هراه با اسکوربیک اسید بر رئولوژی خمیر و کیفیت نان مسطح (بربری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جوانه گندم هراه با اسکوربیک اسید بر رئولوژی خمیر و کیفیت نان مسطح (بربری) :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

جوانه گندم سرشار از پروتئین ویتامین های A,E و ترکیبات آنتی اکسیدانی میباشد که می تواند بعنوان مکمل در تهیه غذای انسان مانند نان استفاده شود اما حاوی ترکیبی به نام گلوتاتیون است که می تواند اثرات نامطلوبی برکیفیت نان داشته باشد درطرح حاضر تاثیر افزودن جوانه گندم خام و جوانه خام به همراه اسکوربیک اسید ۶۰۰ و ۱۲۰۰ppm به منظور غلبه برتاثیر گلوتاتیون درسطوح ۵و۱۰و۱۵درصد برویژگیهای رئولوژیکی خمیر وکیفیت پخت نان دردماهای ۴و۲۵درجه ارزیابی گردید بطور کلی افزودن جوانه موجب کاهش میزان جذب آب و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر گردید همچنین با افزایش درصد جوانه و طی نگهداری حجم نان کاهش و سفتی بافت پوسته و مغز نان افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.