مقاله بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر تغییرات رنگ ماکارونی با استفاده از سیستم هانترلب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر تغییرات رنگ ماکارونی با استفاده از سیستم هانترلب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر تغییرات رنگ ماکارونی با استفاده از سیستم هانترلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر تغییرات رنگ ماکارونی با استفاده از سیستم هانترلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر تغییرات رنگ ماکارونی با استفاده از سیستم هانترلب :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

دراین پژوهش ماکارونی رشته ای با فرمولاسیون معین و حاوی سه نوع افزودنی رنگی طبیعی شامل ۰/۰۱ درصد بتاکاروتن ۰/۰۷ درصد زردچوبه و ۰/۰۳ کورکومین تولید شدند. نمونه ها دردو دمای محیط و ۴۰ درجه سانتی گراد و تحت شرایط نورو تاریکی نگهداری شده و تغییرات رنگی آنها در فواصل زمانی هر دو هفته یکبار به مدت ۸ هفته با سیستم رنگ سنجی هانترلب مورد ارزیابی قرارگرفت تفاوت های رنگی بصورت ارزشهای CIELAB شامل L روشنی a قرمزی – سبزی و b زردی آبی ثبت وتفاوت رنگ سنجی E تیمارها محاسبه گردید نتایج بدست آمده نشان دادکه با افزایش دمای نگهداری و حضور نور شاخصهای رنگی ماکارونی تغییرات معنی داری می یابند بطوریکه بیشترین تغییرات کالریمتریک E مربوط به نمونه های حاوی بتاکاروتن بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.