مقاله بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

کنجاله کانولا یکی از منابع مهم پروتئینگیاهی بوده و استفاده از این مایع غذایی درتغذیه انسان و یا حیوانات علیرغم ترکیب پروتئینی مناسب آن به دلیل وجود ترکیبات ضدتغذیه ای متنوع مانند فیبر خام فیتات و گلوکوسینولات محدود می باشد جهت بررسی تاثیر فناوری تخمیر جامد برترکیبات مغذی و ضد تغذیه ای کنجاله کانولای فراوری شده از سه تراکم تلقیح ۵ ۱۰ و ۶ ۱۰ و ۷ ۱۰ اسپورنوروسپورمیکروسپروس واریته اولیگوسپروس بطور متوسط به ترتیب موجب افزایش معنی دار P<0/05 و ۶۹/۱ و ۸۸/۷ درصدی مقدار پروتئین خام و پروتئین حقیقی و کاهش معنی دار p<0/05 و ۸۶/۴ و ۸۶ و ۶۱ درصدی فیتات گلوکوسینولات و تانن و ترکیبات فنولی نسبت به تیمار شاهد گردید میزان قابلیت هضم پروتئین محصولات تخمیر شده از ۷۸/۰۶ تا ۷۸/۳۱ درصد بطور معنی داری p<0/05 نسبت به شاهد ۵۱/۷۳ درصد افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.