مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شوری خاک یکی از عوامل محدود کننده در رشد گیاهان به حساب می آید. تجمع یون های کلر و سدیم در گیاه دررابطه با شوری خاک منجر به اختلال در متابولیسم گیاهان می گردند. مرکبات از جمله گیاهانی هستند که به این دویون حساس اند. در سالهای اخیر باغات مرکبات منطقه شهداد رو به خشک شدن گزارده اند. به منظور بررسی وضعیت شوری و اثرات غلظت زیاد یون های سدیم وکلر در خاک باغات مرکبات منطقه شهداد در استان کرمان مطالعه ای در سال ۱۳۸۶ روی خاک این منطقه صورت گرفت. پس از بررسی اولیه منطقه دو باغ مورد تهدید به خشک شدن انتخاب و نمونه خاک هایی از اعماق متفاوت آنها برداشته شد. سپس در یکی از باغات تا عمق ۶۰ سانتی متری اصلاح بافت خاک به همراه افزودن مقادیری کود دامی پوسیده صورت گرفت. نهال های جوانی در این گودال ها کاشته شد. پس از گذشت ۴ سال از رشد نهال های تازه نمونه خاک هایی برداشت و میزان سدیم و کلر در آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با اصلاح بافت خاک میزان سدیم و کلر به ترتیب از ۲۱و ۵/۲ به میزان قابل توجهی کاهش یافته و رشد گیاهان نیز بهبود یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.