مقاله بررسی تغییرات شیمیایی، آنزیمی و هورمونی در طی فرایند مالت سازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات شیمیایی، آنزیمی و هورمونی در طی فرایند مالت سازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات شیمیایی، آنزیمی و هورمونی در طی فرایند مالت سازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات شیمیایی، آنزیمی و هورمونی در طی فرایند مالت سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات شیمیایی، آنزیمی و هورمونی در طی فرایند مالت سازی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
آن جا که جو در بین غلات دیگر سریع تر جوانه می زند و مقدار زیادی آنزیم تولید می کند به عنوان مناسب ترین ماده اولیه برای تهیه مالت محسوب می شود. از دانه های سالم، تمیز، عاری از آفت زدگی و کپک زدگی در مالت سازی استفاده می شود. مراحل تولید مالت شامل بوجاری، خیساندن، جوانه زنی و خشک کردن مالت سبز می باشد. هدف از خشک کردن مالت سبز کاهش رطوبت دانه برای پایدار تر کردن آن، جلوگیری از فعالیت های آنزیمی، ایجاد رنگ و ایجاد طعم مالتی است. در اثر حرارت و رطوبت پایین واکنش میلارد بین قند های احیا کننده تولیدی از هیدرولیز نشاسته و گروه های آمینی اسید آمینه های تولیدی صورت می گیرد. بسیاری ترکیبات در اثر شکست ترکیبات حاصل از میلارد تولید می شوند که درایجاد رنگ و طعم نقش دارند. در این تحقیق تغییرات اساسی که در طی مراحل مختلف تهیه مالت ایجاد می شود مورد بررسی قرار گرفته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.