مقاله بررسی تولید روغن تک یاخته توسط مورتیلا ویناسآ (Mortierella vinacea) با استفاده از شیره خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید روغن تک یاخته توسط مورتیلا ویناسآ (Mortierella vinacea) با استفاده از شیره خرما دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید روغن تک یاخته توسط مورتیلا ویناسآ (Mortierella vinacea) با استفاده از شیره خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید روغن تک یاخته توسط مورتیلا ویناسآ (Mortierella vinacea) با استفاده از شیره خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید روغن تک یاخته توسط مورتیلا ویناسآ (Mortierella vinacea) با استفاده از شیره خرما :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

برخی میکروارگانیسم ها توانایی تولید وذخیره روغن به میزان ۲۰ تا ۷۰ درصد وزن سلولی خود را دارند دراین تحقیق به منظور تولید روغن تک یاخته میکروبی از شیره خرما از نوعی میکروموکور با نام مورتیلا ویناسا استفاده گردید شیره خرما منبع غنی از کربوهیدرات ومنبع محدود نیتروژن می باشد دراین تحقیق به منظور بررسی عملکرد شیره خرما در تولید روغن تک یاخته میکروبی سه نوع سوبسترا دکستروز – دکستروز و شیره خرما شیره خرما مورد ارزیابی قرارگرفت پس از تولید و استخراج روغن تک یاخته میکروبی ازمایشاتی نظیر اندازه گیری PH بعد ا زخروج از شیکر اندازه گیری زیست توده تولیدی پس از جداسازی و خشک شدن تعیین میزان تولید روغن درروی نمونه ها انجام گرفت نتایج نشان داد که راندمان کلی تولید روغن تک یاخته میکروبی نسبت به میزان سوبسترای خالص مصرف شده هیچ تفاوت معناداری در نمونه ها نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.