مقاله بررسی خصوصیات رئولوژی پنیر موزارلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات رئولوژی پنیر موزارلا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات رئولوژی پنیر موزارلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات رئولوژی پنیر موزارلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات رئولوژی پنیر موزارلا :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پنیر موزارلا محصولی ویسکوالاستیک حاوی فاز پراکنده از گلبولهای چربی در فاز مداوم و از مهمترین پنیرهای گروه پاستافیلاتا با قابلیت مصرف بصورت مذاب برروی پیتزا و غذاهای آماده به مصرف است رشته های پروتئینی دراین محصول دریکدیگر ادغام گردیده و از کشیده شدن محصول نهایی جلوگیری می کنند با توجه به خصوصیات عملکردی پنیر موزارلا آزمونهای رئولوژی مانندآزمون استاتیک و دینامیک در تعیین فاکتورهای کیفی اندازه گیری می شود تعداد قدرت و نوع پیوندهای بین ملکولی بخش پروتئینی به ویژه کازئین برخواص رئولوژی تاثیر گذار است واکنشهای بیوشیمیایی در زمان رسیدن برخصوصیات نهایی بافت محصول موثر است پنیر موزارلا دردمای بالای ۴۰ درجه سلسیوس شروع به ذوب شدن کرده و افزایش جداسازی چربی از بافت پروتئین افزایش نسبت چربی مایع خواص ویسکوز به جامد خواص الاستیک افزایش حرکت ازاد فاز پروتئینی و کاهش رطوبت درآن دیده می شود که برخواص رئولوژی حاصل از ازمون استاتیک و دینامیک تاثیر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.