مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با پروتئین سویای پایدار شده با صمغ عربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با پروتئین سویای پایدار شده با صمغ عربی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با پروتئین سویای پایدار شده با صمغ عربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با پروتئین سویای پایدار شده با صمغ عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با پروتئین سویای پایدار شده با صمغ عربی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

پروتئین سویا دارای ارزش تغذیه ای بالا بوده و در درمان بسیاری از بیماریها موثرست تلاشهایی برای تولید محصولات لبنی حاوی پروتئین سویا صورت گرفته است دراین محصولات با دانسیته پروتئینی بالا پروتئین ها و مواد معدنی نبایدته نشین شوند و نیز برای نوشیدن راحتر ویسکوزیته محصول باید پایین باشد دراین مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرغنی شده با ایزوله پروتئین سویا مورد بررسی قرارگرفت ویسکوزیته و درصد رسوب ۲۰ فرمول مختلف در روزهای ۱ ، ۸و۱۵ و ۲۲ اندازه گیری شد برای تهیه فرمولهای ابتدا مخلوط ایزوله پروتئین سویا و صمغ و آب ۳۰ دقیقه در ۸۰ درجه حرارت داده شد سپس شیر خشک فرمول را اضافه کرده مخلوط هموژنیزه و پاستوریزه شد و دردمای ۴ درجه نگهداری شد درهمهروزها ویسکوزیته با مدل مکعب ویژه و درصد رسوب با مدل Quadratic مطابقت داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.