مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

جهت کاهش کالری ونمایه گلایسمی شکلات اینولین و تاگاتاوز به عنوان جایگزین ساکارز انتخاب و با درصدهای اختلاط ۱۰۰ و ۰ و ۲۵ ۷۵ ، ۵۰ ۵۰ ، ۷۵و ۲۵ ، ۰و۱۰۰ درشکلات شیری مورد استفاده قرارگرفت با کاهش میزان اینولین و افزایش میزان تاگاتوز درصد رطوبت نمونه ها کاهش ولی میزان فعالیت آبی aw و سختی نمونه ها افزایش یافت درمورد شاخصهای رنگ مقادیر a,1,b,c,hue درنمونه با کاهش اینولین و افزایش تاگانوز افزایش یافتند با کاهش میزان اینولین درنمونه ها تنش تسلیم افزایش ولی گرانروی ظاهری و پلاستیک و اندیس رفتار جریان کاهش یافتند با توجه به نتایج بدست آمده نمونه های ۵۰درصداینولین ۵۰% تاگاتوز ۲۵% اینولین -۷۵% تاگاتوز و ۱۰۰درصد تاگاتوز از قابلیت بهتری جهت جایگزینی ساکارز برخوردارند و بعنوان ماده غذایی عملگر شناخته می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.