مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست های غنی شده با فیبرهای رژیمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست های غنی شده با فیبرهای رژیمی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست های غنی شده با فیبرهای رژیمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست های غنی شده با فیبرهای رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست های غنی شده با فیبرهای رژیمی :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
هدف ازاین مقاله بررسی اثرات انواع فیبرهای رژیمی برروی خواص فیزیکوشیمیایی حسی و رئولوژیکی ماست های غنی شده با این فیبرها می باشد دراین مقاله درابتدا تحقیقاتی که برروی انواع فیبرها از جمله اینولین گندم بامبو و پکتین و همی سلولز های زنجیر کوتاه انجام شده و نیز نحوه پروسس ماست های غنی شده حاوی فیبر مورد بررسی قرارگرفت و خواص فیزیکوشیمیایی حسی و رئولوژیکی ماست های غنی شده با این فیبرها با خواص مشابه ماست شاهد مقایسه گردید و همچنین خواص فیزیکوشیمایی و حسی انواع ماست های غنی شده با هرکدام از این فیبرها درمقایسه با هم نیز مورد بررسی قرارگرفت .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.