مقاله اصلاح نشاسته با فنآوری فشار بالا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اصلاح نشاسته با فنآوری فشار بالا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اصلاح نشاسته با فنآوری فشار بالا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح نشاسته با فنآوری فشار بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اصلاح نشاسته با فنآوری فشار بالا :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ساختار طبیعی نشاسته کاربرد آن را درصنایع و بویژه صنایع غذایی محدود کرده است البته با اصلاح نشاسته ها به روشهای مختلف شیمیایی فیزیکی و آنزیمی خمیر آنها در مقابل شرایط نامطلوب محیطی مقاوم خواهد شد دراین مقاله ویژگیها یمختلف نشاسته و تغییر آنها طی فراوری با فشار بالا مورد بحث و بررسی قرار میگیرد بطور کلی فناوری فشار بالا باعث محدود شدن قدرت تورم گرانول های نشاسته ژلاتینی شدن نشاسته ها دردمای معمولی و یا حتی زیرصفر کاهش ظرفیت نگهداری آب تولید نشاسته مقاوم و افزایش قابلیت هضمآمیلوز و بهبود خصوصیات پخت می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.