مقاله اندازه گیری آسپارتام، آسه سولفام K، کافئین و بنزوات سدیم در نوشابه های گازدار با HPLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری آسپارتام، آسه سولفام K، کافئین و بنزوات سدیم در نوشابه های گازدار با HPLC دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری آسپارتام، آسه سولفام K، کافئین و بنزوات سدیم در نوشابه های گازدار با HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری آسپارتام، آسه سولفام K، کافئین و بنزوات سدیم در نوشابه های گازدار با HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری آسپارتام، آسه سولفام K، کافئین و بنزوات سدیم در نوشابه های گازدار با HPLC :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امروزه استفادها ز ترکیبات شیمیایی متفاوت به منظور ایجاد طعم و پایداری محصول در نوشابه های گازدار رایج گردیده است اگرچه این ترکیبات درلیست GRAS قرار دارند اما مصرف بیش از حد مجاز این موادمخاطرات زیادی را برای سلامتی به دنبا لدارد در این بررسی ۵ نمونه نوشابه کولا و ۵ نمونه نوشابه پرتقالی انتخاب و میزان آسپارتام آسه سولفام K کافئین و بنزوات سدیم با دستگاه HPLC اندازه گیری گردید نتایج نشان میدهد که میزان متوسط مصرف آسپارتام آسه سولفام K کافئین و بنزوات سدیم درنوشابه های پرتقالی به ترتیب ppm ،۸۰۵/۲۴ ± ۵/۸۸ ppm ،۵۵۱/۹ ± ۹/۹۱ ppm 7/23± ۰/۶۵ و ۱۴۷۳۲±۴۲۹PPM و در نوشابه های کولا ppm ،۱۲۳/۰۴ ± ۴/۷۴ ppm ،۱۱۷/۹۹ ± ۵/۹ ppm 59/42 ± ۴/۰۷ و۱۶۶/۹۶±۶/۰۱ برآورد گردید درنوشابه های پرتقالی میزان مصرف آسپارتام و آسه سولفام K و درنوشابه های کولا میزان بنزوات سدیم از حد مجاز بیشتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.