مقاله اهمیت و کاربرد امولسیفایر ها در صنعت نانوایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اهمیت و کاربرد امولسیفایر ها در صنعت نانوایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اهمیت و کاربرد امولسیفایر ها در صنعت نانوایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت و کاربرد امولسیفایر ها در صنعت نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اهمیت و کاربرد امولسیفایر ها در صنعت نانوایی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
امولسیفایرها مواد اولیه چند منظوره ای هستند که در صنعت نان بکار می رود و سه عملکرد اصلی دارند ) ۱( کمک به مخلوط شدن و تشکیل امولسیون از مواد اولیه، ) ۲( بالابردن خواص شورتنینگ، و ) ۳( واکنش های مفید با ترکیبات آرد و دیگر مواد اولیه حاضر در فرمولاسیون. بعضی از عملکررد هرای خراص آنارا منر رر بفررد اسرت کره براCreaming ، Dough conditioning و یا Crumb softening توصیف می شوند. صنعت نانوایی بزرگترین م رف کننده امولسیفایرهای مواد غذایی است. ارقام اخیرنشان می دهد که حدود ۰۴۴ میلیون پوند امولسیفایر در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفته و تقریباً دو دهه پیش حدوداً به اندازه ن ف این مقدار مرورد اسرتفاده قررار گرفته است. ۰۴ % کل م رف امولسیفایر های صنایع غذایی مختص نانوائی است و تخمین زده می شود که رشد امولسیفایرهای مورد استفاده در صنعت پخت در حدود ۳در هر سال خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.