مقاله NMR و کاربردهای آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله NMR و کاربردهای آن در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله NMR و کاربردهای آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله NMR و کاربردهای آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله NMR و کاربردهای آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

از جمله تکنیکهای جدید NMR NMR Gyro Frequency مورد استفاده در صنایع غذایی است این تکنیک بطور کلی درسال ۱۹۴۶ کشف شد و اولین کاربرد آن درصنایع غذایی که مربوط به تشخیص ترکیبات موجود در مواد غذایی است درسال ۱۹۷۰ گزارش شده است NMR قادر است درسطح مولکولی خواص فیزیکوشیمیایی سیستمهای مختلف را تجزیه و تحلیل نمایند اساس کار NMR تجزیه و تحلیل هسته اتمهایی است که به صورت ذاتی دارای خاصیت مغناطیسی هستندو می توانند همانند آهن رباهای بسیار کوچکی عمل نمایند خواص فیزیکی مواد غذایی مانندنقطه ذوب بیاتی نان میزان اتصال و تحرک آب تعیین نوع آب تعیین درجه رسیدگی میوه ها و ; توسط NMR می تواند مورد بررسی قرارگیرد همچنین NMR تحت شرایط مطلوب می تواند اثر میکروب کشی داشته باشد و درفرایندهای مختلف مواد غذایی به کارگرفته شودد دراین سمینار سعی می شود مکانیسم NMR و برخی از کاربردهای آن درصنایع غذایی ارایه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.