مقاله بازدارندگی ACE محصولات حاصل از تخمیر شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازدارندگی ACE محصولات حاصل از تخمیر شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازدارندگی ACE محصولات حاصل از تخمیر شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازدارندگی ACE محصولات حاصل از تخمیر شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازدارندگی ACE محصولات حاصل از تخمیر شیر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

لبنیات از مغذی ترین و ضروری ترین مواد غذایی محسوب میشود درسالهای اخیر مصرف کنندگان به مساله سلامتی اهمیت بیشتری داده و به دنبال مصرف مواد غذایی با ویژگیهای عملکردی بالاتر افزودن برارزش تغذیه ای می باشند پروتئین های گیاهی منابع پپتیدهایی با فعالیت بیولوژیکی مختلف از قبیل افیون ها حمل کننده مواد معدنی ضدفشار خون و ; هستند این پپتیدهای بیواکتیو دردرون یا بیرون بدن درطول پروسه مواد غذایی تولید میشوند این مواد بیواکتیو بطورگسترده درشیر محصولات تخمیری حاصل از شیروپنیر یافت می شود آنزیم های پروتئولیتیک که به طرو طبیعی درون شیر وجود دارند آنزیم های حاصل از باکتریهای اسید لاکتیک و یا منابع خارجی درتولید مواد بیواکتیودخیل هستند همچنین شرایط فرایند هم می تواند دخیل باشد مثل رسیدن پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.