مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری و رژیم های آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکردخلر(Lathyrus sativus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری و رژیم های آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکردخلر(Lathyrus sativus L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری و رژیم های آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکردخلر(Lathyrus sativus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری و رژیم های آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکردخلر(Lathyrus sativus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری و رژیم های آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکردخلر(Lathyrus sativus L.) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظورارزیابی تاثیر سطوح مختلف شوری ورژیم های آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکرد خلر آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی۸۹-۸۸ در مزرعه ی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند به اجرا درآمد، بذر مورد کاشت از رقم محلی منطقه می باشد. فاکتور های آزمایش شامل تیمار شوری در۳ سطح (۴۲/۱، ۴۵/۳ و ۷/۵)دسی زیمنس بر متر و سه رژیم آبیاری شامل(۲۵، ۵۰ و ۷۵ درصد از ظرفیت زراعی خاک مزرعه )می باشند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که تیمارهای شوری و رژیم های آبیاری باعث کاهش وزن هزار دانه،عملکرد دانه و تعداد غلاف در بوته شده در صورتی که تیمار های فوق تأثیر معنی داری بر شاخص برداشت نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.