مقاله برخی روش های نوین اصلاح نشاسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برخی روش های نوین اصلاح نشاسته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برخی روش های نوین اصلاح نشاسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برخی روش های نوین اصلاح نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برخی روش های نوین اصلاح نشاسته :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

با پیشرفت صنایع تبدیلی مواد غذایی و ابداغ روشهای جدید فرایند غذا ساختار نشاسته دچار تغییر و تحولاتی می شود که منجر به از دست رفتن برخی از خواص مطلوب نشاسته طبیعی می شود به منظور بهبود خواص عملکردی نشاسته می توان ساختار آن را به طرق مختلف اصلاح کرد نشاسته اصلاح شده می تواند جایگزین برخی ترکیبات شیمیایی و ضمغهای گران قیمت با عملکرد مشابه گردد و یا بعنوان عوامل قوام دهنده پوشش دهنده تشکیل دهنده ژل پایدار کننده های کلوئیدی و ;در محصولات مختلفی نظیر فراورده های نانوایی و قنادی لبنی گوشتی سس ها و سوپ ها کاربرد داشته باشد به صورت کلی روشهایاصلاح نشاسته به چها رگروه روشهای شیمیایی فیزیکی انزیمی و ژنتیکی تقسیم می شود امروزه با پیشرفت فناوری های نوین عمل اصلاح نشاسته را می توان با روشهای جدیدی انجام داد دراین تحقیق روشها نوینی نظیر استفاده از مایکروویو اصلاح شیمیایی توسطمشتقات هگزا متیل دی ایزوسیانات اصلاح نشاسته از طریق ایجاد اتصالات عرضی توسط فسفریل کلراید اصلاح آنزیمی نشاسته کاساوا با استفاده از لیپاز قارچی نیز بیان میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.