مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه (خامه، ماست، دوغ، پنیر) در استان قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه (خامه، ماست، دوغ، پنیر) در استان قم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه (خامه، ماست، دوغ، پنیر) در استان قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه (خامه، ماست، دوغ، پنیر) در استان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه (خامه، ماست، دوغ، پنیر) در استان قم :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

شیریکی از مهمترین منابع تغذیه ای بوده و نقش اساسی دررژیم غذایی انسان دارد همچنین ارزش غذایی شیر و فراورده های آن درتغذیه انسان و سلامت جامعه دارای اهمیت زیادی می باشد از این رو بهداشت مواد غذایی برای مصرف کنندگان ضرورت دارد انواع مختلف شیر شامل شیرکم چرب و نیم چرب ۲۷/۲% شیر طعم دار ۱/۸% شیر۹/۰% UHT شیرخشک افشان معمولی ۰/۲% شیرخشک افشان درجه یک ۰/۲% خامه ۳/۵% چربی ۱۲/۲% خامه ۱/۰% uht ماست ۳۲/۹% دوغ ۲۲/۶% و پنیر ۱/۹% را از کارخانجات لبنیات استان قم جمع آوری نموده و آنها را از نظر آلودگی میکروبی به روش کشت و انجام تست های بیوشیمیایی مورد بررسی قراردادیم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.