مقاله بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

سس مایونز یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سس های مورد استفاده در جهان است که حاوی مقادیر بالایی چربی است. همین امر موجب شده که مصرف کنندگان در سالیان اخیر تمایل کمتری به مصرف این فرآورده داشته باشند. لذا هدف از این پژوهش تولید سس مایونز کم چرب با استفاده از موسیلاژ دانه اسفرزه به عنوان جایگزین چربی در سطوح ۲۵، ۵۰ و ۷۵% روغن (که به ترتیب به صورت فرمول ۱، ۲ و ۳ نامگذاری شدند) و بررسی تغییرات در ویژگی های رئولوژیکی (رفتارجریان و ویسکوزیته) نمونه های مایونز کم چرب تهیه شده در این پژوهش می باشد. نتایج این پژوهش نشان داد که تمامی نمونه ها رفتاری رقیق شونده با افزایش سرعت برش دارند. بالاترین میزان ضریب قوام نیز در نمونه تهیه شده با استفاده از فرمول شماره ۲ مشاهده شد. اندیس رفتار جریان تمامی نمونه ها کمتر از یک بوده که امر بیانگر رفتار سودپلاستیک تمامی نمونه هاست. در نهایت می توان این گونه نتیجه گیری کرد که می توان در غلظت های مناسب از موسیلاژ دانه اسفرزه به عنوان جایگزین چربی استفاده کرد بدون این که تغییرات نامطلوبی در ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز ایجاد شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.