مقاله بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

دراین تحقیق اثرات افزودن آب و امولسیفایر PGPR روی خواص بافت شکلات شیری و ارزیابی حسی مورد بررسی قرارگرفتند متغیرها عبارتند از آب در ۴ سطح ۳و۵و ۷/۵ و ۱۰ درصد و امولسیفایر در ۵ سطح ۰/۳ تا ۳/۳% که با نمونه شاهد مورد مقایسه قرارگرفتند آنالیز آماری توسط نرم افزار Minitab و به کمک طرح nested نشان دادکه محتوای رطوبت و امولسیفایر (P<0.001 بطور چشمگیری روی پارامترهای بافت موثر بودند درشکلاتهای با محتوای کم رطوبت سختی رابطه نزدیکی با اندازه قطرات آب در امولسیون اولیه داشت اما در شکلات های با محتوای رطوبت بالا اثر افزایش محتوای اب روی کاهش سختی ملموس تر بود همچنین با افزایش میزان رطوبت چسبندگی ابتدا افزایش و سپس کاهش یافت. برخلاف امولسیفایر که اثر معنی داری روی خواص حسی نداشت اما افزایش میزان آب از سطح ۵درصد باعث کاهش چشمگیری در کیفیت حسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.