مقاله بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

یکی از راه های کاهش ضایعات میوه ها استفاده از پوشش های مختلف برروی میوه ها است که درسالهای اخیر از کلسیم و ترکیبات آن برای افزایش عمر انبار مانی سیب استفاده شده است دراین تحقیق از دو واریته سیب زرد و قرمز لبنانی استفاده گردیده است سیب ها با عمل غوطه وری درمحلول کلرید کلسیم دوآبه تحت تیمار پوششی قرارگرفتند و سپس به سردخانه منتقل شدند. اثر غلظت های مختلف محلول کلرید کلسیم دوآبه ۰و۳و۶ درصد و نیز مدت زمان نگهداری درانبار بدون انبارمانی ۱ ماه و ۲ماه برروی خواص شیمیایی و ارگانولپیتیکی سیب بررسی شد پس ازتجزیه و تحلیل نتایج مشخص شد که اثر رقم و غلظت محلول مورد استفاده برمیزان PH سیب معنی دار و نیز اثر رقم و مدت زمان انبار مانی برمیزان اسیدیته سیب معنی دار است که این اطلاعات با آزمون ارگانولپتیکی مطابقت دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.