مقاله بررسی اثر زمان آسیاب کاری در تولید نانوپودر سیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر زمان آسیاب کاری در تولید نانوپودر سیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر زمان آسیاب کاری در تولید نانوپودر سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر زمان آسیاب کاری در تولید نانوپودر سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر زمان آسیاب کاری در تولید نانوپودر سیر :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

سیرGarlic با نام علمی آلیوم ساتیووم Allium sativum گیاهی دارویی با سابقه مصرف بیش از ۵۰۰۰ سال می باشد سیر از گیاهانی است که بیشتر به صورت چاشنی در غذا استفاده می شود مطالعات اپیدمیولوژیک نشان میدهد که رابطه معکوسی بین مصرف سیر و بیماریهای قلبی عروقی وجود دارد دراین رابطه استفاده ازنانوتکنولوژی ممکن است بتوانددر تشدید ویژگیهای درمانی گیاه سیر کارساز باشد آسیاب مکانیکی گلوله ایی سیاره ایی به عنوان یک روش خوب برای تولید نانوپودرها شناسایی شده است زمان آسیاب کاری یکی ازمتغیرهای مهم در تولید نانوذرات به شمار می رود نتایج نشان داد که با افزایش زمان آسیاب کاری درمحدوده ۴۰ تا ۶۰ ساعت برای پودر سیر تعداد ذرات کمتر از ۱۰۰ نانومتر افزایش پیدا می کند درحالیکه با افزایش بیشتر زمان آسیاب کاری کلوخه شدن نانوذرات مشاهده میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.