مقاله بررسی اثر گاز CO2 در بسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر گاز CO2 در بسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر گاز CO2 در بسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر گاز CO2 در بسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر گاز CO2 در بسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

خرما یکی از باارزشترین موادغذایی است که بخش اعظم آن را قندتشکیل میدهد روشهای مختلفی برای بسته بندی خرما وجود دارد یکی از روشهای بسته بندی خرما با استفاده از روش اتمسفر اصلاح شده می باشد دراین تحقیق میزان درصد گاز دی اکسید کربن دربسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده برروی کیفیت خرما از طریق بررسی شکرک زدن خرما مورد بررسی قرارگرفته است نتایج بررسی ها نشن میدهد که با افزایش درصد گاز دی اکسید کربن به ۱۰۰ درصد شکرک زدن خرما به طورمحسوسی کاهش م ی یابد استفاده از گاز دی اکسید کربن نه تنها باعث کیفیت مطلوب خرما می شود بلکه باعث می شود تعداد مخمرها و کپک هایی که باعث فاسد شدن خرما می شوند نیزکاهش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.