مقاله بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

آبگیری اسمزی فرایندی برای حذف قسمتی از آب مواد غذایی با غوطه ور کردن دریک محلول هیپرتونیک است که اغلب به عنوان پیش فرایند درروشهای مختلف خشک کردن استفاده می شود دراین تحقیق اثر نوع و غلظت محلول برخشک کردن اسمزی بادمجان بررسی شده است برای تعیین شرایط بهینه از محلولهای اسمزی کلرید سدیم درغلظت های ۱۰ و ۱۵ و ۲۰ درصد و ساکاروز درغلظت های ۳۰ و ۴۰ و ۵۰و ۶۰ درصد وزنی حجمی دمای ثابت ۴۵ درجه و نسبت وزنی ۱: ۱۵ محلول : بادمجان استفاده گردید مقادیر درصد رطوبت جذب مواد جامد محلول و آبگیری برای هر غلظت درمدت زمان ۲ محلولهای نمکی و ۳ ساعت محلول های شکری از شروع فرایند محاسبه شد نتایج نشان داد بهترین شرایط اسمزی استفاده ازمحلول نمکی ۲۰ درصد وزنی حجمی است که رطوبت بادمجان را به میزان ۱۵ درصد درمدت زمان ۷۵ دقیقه کاهش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.