مقاله بررسی اثر نایسین بر کیفیت و ماندگاری کلم شور تخمیری (ساورکرات)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نایسین بر کیفیت و ماندگاری کلم شور تخمیری (ساورکرات) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نایسین بر کیفیت و ماندگاری کلم شور تخمیری (ساورکرات)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نایسین بر کیفیت و ماندگاری کلم شور تخمیری (ساورکرات)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نایسین بر کیفیت و ماندگاری کلم شور تخمیری (ساورکرات) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ساورکرات یا کلم شور تخمیری محصولی مغذی و خوش طعم تهیه شده از کلمهای گونه BRASSICA می باشد که تفاوت آن با سایر محصولات تخمیری در باکتریهای آغاز گر مورد استفاده درآن است که از فلور میکروبی طبیعی کلم تامین می شود و میکروبها با تولید اسید علاوه بربوجود آوردن طعم مناسب نقش موثری در ماندگاری محصول نیز دارند دراین پژوهش به منظور جلوگیری از رشدمیکروارگانیسم های نامطلوب از باکتریوسین نایسین که از Lactococcus lactis تخلیص می شود استفاده شد و پس از انجام آزمونهای میکروبی با استفاده از محیطهای Plate Count ، YGC MRS معلوم گردید که نایسین از رشد کپک و مخمرها جلوگیری نموده و اثر سوء برتولید ساورکرات نداشت همچنین نایسین اثر قابل ملاحظه ای برمیزان اسیدیته و PH محصول از خود نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.