مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه با سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه با سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه با سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه با سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه با سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

پژوهشی به منظور تأثیر سطوح مختلف پونه و کاهش پروتئین خام جیره مرغ‌های تخمگذار بر روی شاخص‌های تخمگذاری انجام شد. در این آزمایش تعداد ۳۲۴ قطعه مرغ تخمگذار تجاری سویه‌ی های-لاین (W-36) در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×۳، در قالب طرح کاملاً تصادفی، شامل سطوح (صفر، ۱۰ و۲۰ درصد پروتئین کمتر از توصیه‌های مواد مغذی NRC) و (صفر،۱ و ۲ درصدی از گیاه دارویی پونه) مورد آزمایش قرار گرفتند. میانگین درصد تولید، تولید توده‌ای، خوراک مصرفی تیمار حاوی صفر درصد پونه و پروتئین در سطح NRC بترتیب با ۵۷/۷۴، ۲۴/۴۵ و ۷۶/۱۰۶ درصد بیشترین و تیمار حاوی ۲ درصد پونه و پروتئین ۲۰ درصد کمتر از سطح NRC کمترین مقادیر را دارا بودند که اختلاف بین آنها از نظر آماری معنی دار بود(۰۵/۰ >P). تیمار ۱ بهترین ضریب تبدیل غذایی را دارا بود که از نظر آماری تفاوت معنی داری با سایر تیمارهای آزمایشی داشت (۰۵/۰ >P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.