مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

به منظور مقایسه ضریب تبدیل FCR خوراکیهای مصرفی درمزارع سردابی منطقه ریاب استان کرمانشاه درسال ۸۹ بطور تصادفی تعداد ۳۶ مزرعه با ظرفیت های اسمی ۵۰-۶/۵ تن انتخاب و نسبت به ثبت عوامل موثر دراین بررسی اقدام گردید دراین منطقه ۳ نوع غذای A,B,C مصرف شده که میانگین ضریب تبدیل آنها به ترتیب ۱/۶۶>1/42 1/11 بدست آمد تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد کهاختلاف معنی داری بین ضریب تبدیل غذاها درسطح ۵ درصد وجود دارد P < 0/05) باتوجه به موارد فوق غذای A دربین سه نوع غذای مصرفی ضریب تبدیل غذای مناسبی داشته و توصیه میگردد مزارعه منطقه بمنظور بهبود وضعیت اقتصادی فعالیت خود و کاهش میزان آلودگی اب رودخانه از غذای مورد نظر استفاده نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.