مقاله بررسی اثرات محدودیت کمی خوراک اوایل دوره پرورش بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات محدودیت کمی خوراک اوایل دوره پرورش بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محدودیت کمی خوراک اوایل دوره پرورش بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محدودیت کمی خوراک اوایل دوره پرورش بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محدودیت کمی خوراک اوایل دوره پرورش بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف از این مطالعه بررسی بررسی اثرات محدودیت کمی خوراک اوایل دوره پرورش بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی بود. تعداد ۲۵۶ قطعه جوجه گوشتی یکروزه نر از سویه کاب ۵۰۰ انتخاب شد و پس از توزین به دو گروه آزمایشی(تیمار و شاهد) در قالب طرح کاملا تصادفی تقسیم شدند. محدودیت کمی خوراک بین روزهای ۹ تا ۱۶ دوره پرورش به صورت ۸ ساعت در روز اعمال شد (۷۰% مصرف اختیاری). در روز ۲۶ دوره پرورش از هر پن دو قطعه جوجه به صورت تصادفی انتخاب و از طریق ورید بال خون‎گیری جهت بررسی سیستم ایمنی صورت گرفت. جهت بررسی عملکرد جوجه ها در روز ۴۲ پرورش از هر پن دو قطعه جوجه به صورت تصادفی انتخاب شد و پس از توزین، کشتار صورت گرفت. جیره های تغذیه شده درکل دوره پرورش مطابق توصیه های کاتالوگ کاب ۵۰۰ (بر اساس سطح انرژی ۲۹۰۰ کیلوکالری/کیلوگرم) و بر پایه ذرت و کنجاله سویا تنظیم شده بود. میزان خوراک مصرفی هر پن و وزن بدن جوجه ها در هر هفته اندازه گیری شده و با فرمول روز مرغ برای تلفات تصحیح شد. نسبت هتروفیل به لنفوسیت(H/L)، درصد هماتوکریت و نیز درصد هتروفیل(H) و لنفوسیت (L)خون ، پارامترهای مورد بررسی جهت ارزیابی سیستم ایمنی پرندگان شاهد و محدودیت دیده بودند. با بررسی نتایج مشخص شد که وزن نهایی در گروه تحت محدودیت خوراکی به طور معنی داری نسبت به گروه شاهد بالاتر بود(P 005). محدودیت کمی اوایل دوره پرورش به طور معنی داری سبب کاهش مصرف خوراک در کل دوره(۴۲-۷) شده بود. که در نتیجه آن در گروه محدودیت دیده، ضریب تبدیل غذایی به طور معنی داری در مقابل گروه شاهد بهتر شده بود. تفاوت معنی داری از نظر پارامتر H/L بین هر دو گروه مشاهده نشد. این پژوهش در سال ۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زنجان اجرا شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.