مقاله بررسی ارزش غذایی بخش های مختلف میوه کهور پاکستانی با روش تولید گاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارزش غذایی بخش های مختلف میوه کهور پاکستانی با روش تولید گاز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارزش غذایی بخش های مختلف میوه کهور پاکستانی با روش تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارزش غذایی بخش های مختلف میوه کهور پاکستانی با روش تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارزش غذایی بخش های مختلف میوه کهور پاکستانی با روش تولید گاز :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

هدف از این پژوهش بررسی ارزش غذایی بخش های مختلف میوه کهور پاکستانی (Prosopis juliflora) با تکنیک تولید گاز می باشد. برای این منظور میوه کهور از چند منطقه استان هرمزگان جمع آوری شد و به آزمایشگاه تغذیه دام دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان فرستاده شد و تا زمان استفاده در فریزر نگهداری شد. نمونه ها پس از آسیاب شدن با الک ۱ میلی متری قبل از استفاده، در آون ۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۸ ساعت قرار داده شد. ترکیبات شیمیایی با استفاده از روش های آزمایشگاهی و گوارش پذیری ماده آلی (OMD) به روش تولید گاز (in vitro) تعیین شد. داده ها در قالب طرح کاملا تصادفی مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت. نتایج به دست آمده از پروتئین خام دانه، پوسته(غلاف بدون دانه) و غلاف کامل(غلاف با دانه) به ترتیب ۵/۳۶، ۶/۱۰ و ۱/۱۲درصد است به طوری که بین دانه با غلاف کامل و پوسته به لحاظ پروتئین خام، چربی خام، ماده آلی اختلاف معنی داری وجود داشت (p<0.05). ارزش غذایی دانه ) CP،EE ،(OM، بیشتر از پوسته و غلاف کامل می باشد. میزان گاز تولیدی در زمان های مختلف انکوباسیون (میلی لیتر در ۲۰۰ میلی گرم ماده آلی) و گوارش پذیری ماده آلی(OMD) در پوسته نسبت به دانه و غلاف کامل بیشتر بود و از لحاظ آماری نیز افزایش معنی داری نیز با آن دو داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.