مقاله جایگاه زیرساخت ها در توسعه پایدار شهری و ایجاد شهرهای جدید(با تاکید بر احداث تونل مشترک تاسیسات شهری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه زیرساخت ها در توسعه پایدار شهری و ایجاد شهرهای جدید(با تاکید بر احداث تونل مشترک تاسیسات شهری) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه زیرساخت ها در توسعه پایدار شهری و ایجاد شهرهای جدید(با تاکید بر احداث تونل مشترک تاسیسات شهری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه زیرساخت ها در توسعه پایدار شهری و ایجاد شهرهای جدید(با تاکید بر احداث تونل مشترک تاسیسات شهری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه زیرساخت ها در توسعه پایدار شهری و ایجاد شهرهای جدید(با تاکید بر احداث تونل مشترک تاسیسات شهری) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

زیرساخت ها و تاسیسات شهری با گستره فراوانی که امروزه پیدا کرده اند، از اجزاء تفکیک ناپذیر توسعه بوده و به عنوان شریان های حیاتی یک شهر محسوب می شوند و می باید در طراحی و ایجاد شهرهای جدید به این مهم توجه گردد. از طرفی امروزه اصل پایداری به عنوان محور اصلی توسعه شهری و ایجاد شهرهای جدید توسط کارشناسان مطرح گردیده است. اهمیت این مساله با توجه به نقش تاسیسات شهری در تامین و ارتقاء کیفیت زندگی شهری شایان توجه است. با توجه به روش دفنی تاسیسات که در حال حاضر در اکثر شهرهای کشور اعمال می شود، استهلاک زودرس و کاهش ظرفیت تاسیسات زیربنایی و در نتیجه نیاز به تعمیرات و نگهداری و اقدامات توسعه شبکه، که به آسفالت شکافی های مکرر معابر منجر می شود، افزایش یافته و مشکلات ترافیکی و تداخل بین ارگان های خدماتی و نیز آلودگی های سمعی و بصری را در پی خواهد داشت و همچنین هزینه های سنگینی را بر شهر و شهروندان تحمیل خواهد کرد. در این مقاله به بررسی استفاده از تونل مشترک تاسیسات شهری با تاکید بر هر یک از مولفه های توسعه پایدار(اجتماعی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی) پرداخته شده است. روش تحقیق در این بررسی توصیفی-تحلیلی بوده و نتایج این بررسی نشان می دهد تونل مشترک تاسیسات شهری به عنوان یک انتخاب مطلوب در امر خدمات رسانی مطرح است که می تواند با سیاست و فلسفه طراحی و ایجاد شهرهای جدید و پایدار سازگاری کامل داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.