مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
شوری یکی از مشکلات در حال افزایش جهان است که رشد و نمو گیاه را تحت تاثیر قرار میدهد. شوری سطح وسیعی از اراضی مطلوب در کشور ما را نیز دربر میگیرد، با توجه به افزایش سطح اراضی شور و کمبود اراضی مطلوب در کشور، شناسایی گیاهان مقاومبه شوری اهمیت بسیاری دارد. به منظور تعیین اثر سطوح مختلف شوری بر جوانهزنی، وزن تر و خشک ۳ گونه آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار با پنج سطح شوری در غلظتهای ۰ ،۱۰۰ ،۵۰ ۲۰۰ و ۴۰۰ میلیمولارNaCl انجام شد. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش سطح شوری درصد جوانهزنی در هر سه گونه کاهش یافته و در تیمار ۴۰۰ میلیمولار بازداشته میشود. مقایسه میانگین دانهرستهای رشد یافته در شوری با نمونه شاهد نشان داد وزن تر و خشک گیاهان تا سطح شوری ۲۰۰ میلیمولار کاهش مییابد و اختلاف معنیداری در میان سطوح مختلف شوری مشاهده شد. از اثرات دیگر شوری بر این گیاهان میتوان به افزایش قابل ملاحظه در محتوای پروتئین کل تحت تنش شوری اشاره نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.