مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شوری بر جوانهزنی و محتوای پروتئین کل در سه گونه از جنس اسپرس :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شوری یکی از مشکلات در حال افزایش جهان است که رشد و نمو گیاه را تحت تاثیر قرار میدهد. شوری سطح وسیعی از اراضی مطلوب در کشور ما را نیز دربر میگیرد، با توجه به افزایش سطح اراضی شور و کمبود اراضی مطلوب در کشور، شناسایی گیاهان مقاومبه شوری اهمیت بسیاری دارد. به منظور تعیین اثر سطوح مختلف شوری بر جوانهزنی، وزن تر و خشک ۳ گونه آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار با پنج سطح شوری در غلظتهای ۰ ،۱۰۰ ،۵۰ ۲۰۰ و ۴۰۰ میلیمولارNaCl انجام شد. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش سطح شوری درصد جوانهزنی در هر سه گونه کاهش یافته و در تیمار ۴۰۰ میلیمولار بازداشته میشود. مقایسه میانگین دانهرستهای رشد یافته در شوری با نمونه شاهد نشان داد وزن تر و خشک گیاهان تا سطح شوری ۲۰۰ میلیمولار کاهش مییابد و اختلاف معنیداری در میان سطوح مختلف شوری مشاهده شد. از اثرات دیگر شوری بر این گیاهان میتوان به افزایش قابل ملاحظه در محتوای پروتئین کل تحت تنش شوری اشاره نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.