مقاله اندازه گیری کارایی استان های کشور در تولید مرغ گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری کارایی استان های کشور در تولید مرغ گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری کارایی استان های کشور در تولید مرغ گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری کارایی استان های کشور در تولید مرغ گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری کارایی استان های کشور در تولید مرغ گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این مقاله با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها؛ کارایی استان های کشور در تولید مرغ گوشتی مورد مطالعه قرار گرفت. برای این منظور، داده های مربوط به تولید ۲۸ استان کشور در سال ۱۳۸۸جمع آوری شد و با استفاده از مدل های CCR، BCC، NIRS و مدل جمعی سه نوع کارایی تکنیکی کل، تکنیکی خالص و مقیاس؛ محاسبه و مناطق بازده نسبت به مقیاس برای هر استان تعیین گردید. نتایج تحقیق نشان داد که از بین ۲۸ استان مورد مطالعه تنها ۶ استان (بوشهر، زنجان، قزوین، گلستان، مازندران و هرمزگان) به صورت کارا عمل می کردند و بقیه دارای درجات متفاوتی از ناکارایی هستند. در این بین ضعیف ترین عملکرد (۶۶/۰) به استان سیستان و بلوچستان تعلق داشت. در ادامه به تعیین واحدهای الگو برای واحدهای ناکارا پرداخته شد. نتایج الگوگیری برای واحدهای ناکارا نشان داد که بیشترین تعدیل مورد نیاز در بخش نیروی انسانی (۶۲/۰)، هزینه خوراک مصرفی (۳۳/۰) و ظرفیت جوجه ریزی (۳۳/۰) به استان سیستان و بوچستان و در بخش هزینه دارو (۴۶/۰) به استان چهارمحال و بختیاری مربوط می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.