مقاله بررسی اثر رقم و زمان چین برداری بر عملکرد علوفه یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر رقم و زمان چین برداری بر عملکرد علوفه یونجه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر رقم و زمان چین برداری بر عملکرد علوفه یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر رقم و زمان چین برداری بر عملکرد علوفه یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر رقم و زمان چین برداری بر عملکرد علوفه یونجه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش با هدف بررسی اثر رقم و زمان چین برداری بر عملکرد علوفه تر و خشک ارقام یونجه زراعی، در دو سال ۸۸ و ۸۹ درمرکز خدمات کشاورزی بخش باوی شهرستان اهواز، به شیوه اسپلیت پلات در زمان در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. کرت های اصلی شامل ارقام بغدادی، مساسرسا، یزدی، بمی و نیک شهری بود و چهار زمان چین برداری، تیمارهای کرتهای فرعی درنظر گرفته شد. در نتیجه تجزیه واریانس، اثر رقم و چین برای صفات عملکرد علوفه تر و خشک بسیار معنی دار شد و اثر متقابل رقم در چین بر صفات عملکرد علوفه تر و خشک، در سطح یک درصد معنی داری گردید. بر اساس نتایج مقایسه های میانگین رقم مساسرسا با تولید ۲//۵۸تن در هکتار بیشترین و رقم یزدی با عملکرد ۱/۴۱۱ تن در هکتار کمترین عملکرد علوفه خشک را تولید نمودند. از لحاظ علوفه تر، ارقام بغدادی و یزدی به ترتیب با۱۰/۶۷ و۶/۱۷تن در هکتار، بیشترین و کمترین تولید را دارا بودند. در مقایسه چین ها، چین سوم و چین اول با عملکرد ۲/۶۶ و۱/۴۴تن در هکتار، به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد علوفه خشک را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.