مقاله بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری انار، آزمایشی در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته انجام گرفت. تیمارها شامل دمای ۲۵ درجه سانتیگراد (دمای معمولی اتاق) و ترکیب گازی در دوسطحN2 + 40% CO2 (A)60% و سطح N2 + 10% CO2 (B)90%و در جار شیشه ای بود. در طول مدت نگهداری میزان رشد قارچAspergillus flavus یکی از عوامل پوسیدگی میوه انار مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که میو ههایبسته بندی شده تحت شرایط ترکیب گازی سطحN2 + 40% CO2 (A) 60%میزان رشدش نسبت به شاهد کمتر بوده و پوسیدگی با سرعت کمتری اتفاق افتاد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.