مقاله بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

انار با نام علمی Punica granatum L درختچه ای است با شاخه های نامنظم، کم و بیش خاردار و متعلق به تیرهPunicaceae می باشد. انار به خاطر مقاومتش به شرایط خشکی درختی بسیار مناسب برای پرورش در مناطق خشک است و امروزه به طور گسترده ای این درخت میوه در مناطق مدیترانه ای کشت می گردد. علاوه براین .میوه انار به دلیل داشتن خواص داروئی و مصارف متعدد در صنایع تبدیلی روز به روز مصرف آن در جهان در حال افزایش است ..کشور ایران یکی از مراکز پراکنش اولیه و اصلی انار دردنیا محسوب می شود. به همین دلیل ایران از نظر منبع ژنتیکی انار بسیارغنی می باشد به طوری که تا کنون بیش از ۷۵۰ رقم محلی یاژنوتیپ از این محصول جمع آوری شده است .به منظور مطالعه مر احل فنولوژی، خصوصیات مورفولوژی و بیوشیمیایی ارقام محلی انارایران، دراین تحقیق خصوصیات فنومورفولوژیکی و بیوشیمیایی ۱۵ رقم از ارقام تجارتی انار ایران موجود در باغ کلکسیون انار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شامل ( ارقام سیاه دانه شاهوار کن، اتابکی شیراز، شیرین نامی خرم آباد، طوق گردن، شیرین بی دانهکاشمر، قجاق پیشوا، قهوه دان کن، گل خرم آباد، گبری یزد، ملس اصفهان، آبان ماهی اصفهان، ملس ساوه، عباسی کردستان، ترش مرمرو شکری گرگان بر اساس دیسکریپتور ( توصیف نامه ) انار و آزمون هایUPOV) مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفتند . برای این منظور مراحل فنولوژی درختان در باغ و با تهیه نمونه از اعضای مختلف درخت خصوصیات مورفولوژی و بیوشیمیایی نمونه ها در آزمایشگاه به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفت . نتایج تجزیه واریانس نشان داد که صفات کمی بررسی شده دراین ۱۵ رقمدرسطح آمار ی ۵% اختلافات معنی داری داشت ند. و این دلیل بر وجود تنوع در هر صفت می باشد. بنابراین این نتیجه حاصل گردید که ارقام انار مورد مطالعه در این پژوهش دارای دامنه بالایی از تنوع از نظر ویژگ یهای مرفولوژیکی و بیوشیمیایی هستند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.