مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی روابط میان صفات مورفولوژیک در ژنوتیپهای انار، حدود دویست نمونه از ژنوتیپهای انار موجود در کلکسیون ساوه براساس دیسکریپتور انار از لحاظ کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفتند. در اندازه گیری برای هر صفت میانگین ۲۵ نمونه در نظر گرفته شد. نتایج آمار توصیفی نشان داد که بیشترین میزان ضریب تغییرات فنوتیپی مربوط به قطر گل بود. نتایج ضریب همبستگی مشخصنمود که بین طول گل با صفات مربوط به میوه مثل طول میوه، قطر میوه، طول و قطر تاج همبستگی مثبت و معنی داری وجود دارد. همچنین همبستگی مثبت و معنی داری بین مزه میوه و حساسیت به ترک خوردگی مشاهده شد. تجزیه به عاملها نیز نشان داد که درفاکتور اول با توجیه ۱۶/۳۶%از تغییرات، صفات میوه بالاترین ضرایب را داشتند. در فاکتور دوم (با توجیه ۹۵۵% از تغییرات) و سوم( ۹% از تغییرات) نیز به ترتیب صفات مربوط به گل و برگ بالاترین ضرایب را داشتند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که از بین صفات مطالعه شده در این تحقیق صفات مرتبط با میوه از کارایی تشخیص بالاتری برخوردار می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.