مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف این پژوهش، بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول PEG)) بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور با استفاده از روش تولید گاز (Menkke) بود. داده ها در قالب طرح کاملا تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای این منظور میوه کهور از چند منطقه از استان هرمزگان جمع آوری و به آزمایشگاه تغذیه دام دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان جهت انجام یکسری آزمایش ها فرستاده شد. مکمل PEG سبب افزایش قابلیت هضم ماده آلی (OMD) و انرژی متابولیسمی (ME)شد اما این افزایش معنی دار نبود(p>0.05). افزایش در میزان عددی این دو پارامتر در حضور PEG نشان دهنده اثرات منفی تانن بر قابلیت هضم است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.