مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار رقم آلک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار رقم آلک دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار رقم آلک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار رقم آلک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار رقم آلک :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

به منظور طراحی تجهیزات نگهداری وانبارداری انار، گرمای ویژه و هدایت گرمایی قسمتهای مختلف (پوست، پی، دانه و هسته انار (رقم آلک) در گستره رطوبتی ۳۴/۲ تا۸۰/۱% بر پایه تر) وچهار دمای ( ۱۸،۱۳،۸،۳ ) درجه سانتیگراد بررسی شد. روش میکسچرر برای اندازهگیری گرمای ویژه، روش پراب بمنظور تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار و روش سیم داغ برای اندازهگیری هدایت حرارتی دانه انار استفاده شد. با افزایش دما و رطوبت، گرمای ویژه بطور خطی برای دانه، پوست و پی انار در محدوده ۱/۱۲۷ تا۲/۷۸۹ ۱/۵۱۶ تا۳/۴۱۱ و۰/۹۳۱ تا ۳/۰۶۶ kJ kg افزایش . مقادیر هدایت گرمایی برای پوست، پی و دانه بترتیب در محدوده ۰/۱۵۲۴ تا۰/۴۲۱۸ و۰/۱۴۸۱تا۰/۴۵۱ و۰/۱۳۱تا۰/۴۲۰۴ W m.K تعیین شد، آنالیز واریانس نشان داد که محتوای رطوبتی و دما تاثیر معنیداری بر روی گرمای ویژه و هدایت گرمایی تمامی قسمتهای انار داشتند، هرچند اثر محتوای رطوبتی در مقایسه با دما بیشتربود. برای پیش بینی تغییرات گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار برحسب تابعی از دما و رطوبت از مدلهای رگرسیون بامقادیر بالای R2 استفاده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.