مقاله شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

نار با نام علمی Punica granatum از خانواده پونیکاسه بومی مناطق نیمه گرمسیری ایران می باشد. هسته انار، حاوی ترکیب روغنی با ارزش تغذیه ای بالا بوده که غنی از ترکیبات مختلف است وکاربردهای زیادی در صنایع خوراکی، دارویی و بهداشتی دارد. در این تحقیق پاره ای خواص فیزیکوشیمیایی روغن هسته انار مورد بررسی قرار گرفت. مقادیر روغن و رطوبت هست هها به ترتیب ۱۷/۳۳ و۳/۷۵درصد بودند. اندیس پراکسید روغن ۰/۷۹میلی اکی والان اکسیژن بر کیلوگرم روغن، اندیس اسیدی ۰/۵۶میلی گرم پتاس برگرم روغن، ویسکوزیته ۱۵۵/۵۷سانتی پواز، اندیس رفراکتیو ۱/۵۰۹۵-۱/۵۰۸۸و اندیس رنگ ( قرمزی/ زردی) ۶/۷۱بود. اسیدهای پونیسیک، لینولئیک و اولئیک اسیدهای چرب غالب در روغن بودند. ساختار تری گلیسیریدهای موجود در روغن نیز تعیین گردید. مقادیر کلی ترکیبات فنلی روغن هسته انار تعیین شدند. خواص حرارتی روغن هسته انار به روشDSC ارزیابی گردید. با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد می شود که روغن هسته انار که حاوی مقادیر بالای پلی فنل ها و توکول ها است، می تواند به عنوان منبع خوبی از آنتی اکسیدا نهای طبیعی مورد استفاده قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.