مقاله اثرات کشت مخلوط ارقام پنبه جهت بهبود کیفی الیاف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات کشت مخلوط ارقام پنبه جهت بهبود کیفی الیاف دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات کشت مخلوط ارقام پنبه جهت بهبود کیفی الیاف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کشت مخلوط ارقام پنبه جهت بهبود کیفی الیاف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات کشت مخلوط ارقام پنبه جهت بهبود کیفی الیاف :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

یکی از راهکارهای جلوگیری از افت قیمت پنبه ناشی از نامرغوبی کیفیت الیاف ، استراتژی کشت مخلوط ارقام با ویژگی های کیفی و عملکردی متفاوت است . یک آزمایش زراعی برای مقایسه پتانسیل بهبود ویژگی های کیفی الیاف بدون کاهش عملکرد با استفاده از کشت مخلوط انجام شد . این آزمایش در سال زراعی ۱۳۸۹ در منطقه کارکنده استان گلستان در غالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار صورت گرفت . تیمارهای آزمایشی شامل کشت خالص ارقام ساحل ، ارمغان ، سپید و گلستان و کشت مخلوط دو به دو این ارقام بود . نتایج حاکی از آن است که اثر کشت مخلوط بر خصوصیات کیفی ارقام پنبه در صفت درصد الیاف اختلاف معنی داری نداشتند. تیمارهای مورد آزمایش در صفت طول تار و درصد یکنواختی الیاف اختلاف معنی داری را در سطح ۵% نشان ندادندو رقم ارمغان با میانگین ۹/۸۳ درصد از بیشترین یکنواختی برخوردار بود . تیمارهای خالص و مخلوط ارقام پنبه صفت ظرافت تار را در سطح آماری یک درصد تحت تاثیر قرار داد و رقم ساحل با میانگین ۸/۳ میکرونری ظریف ترین الیاف را تولید کرد . از نظر کشش تار تیمارهای خالص و مخلوط اختلاف معنی داری نداشتند . لیکن رقم ساحل با میانگین ۹/۵ درصد از بیشترین کشش برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.