مقاله فیزیولوژی انار تکامل فیزیولوژیک انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فیزیولوژی انار تکامل فیزیولوژیک انار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فیزیولوژی انار تکامل فیزیولوژیک انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیزیولوژی انار تکامل فیزیولوژیک انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فیزیولوژی انار تکامل فیزیولوژیک انار :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

انار با نام علمیPunica granatum L یکی از قدیمی ترین میوههایی است که در مناطق وسیعی از کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری بهویژه منطقه مدیترانه کشت میشود. درخت این میوه پر شاخ و برگ با شاخههای نامنظم، کم و بیش خاردار بوده و گلهایقرمز ارغوانی و گاهی سفید بر روی آن دیده میشوند. میوه آن کروی و دارای دانه های خوراکی میباشد. مطالعات فیزیولوژیک نشان میدهند که انار، میوه ای نافرازگرا بوده و پس از برداشت قابلیت رسیدن ندارد. به همین دلیل هنگام برداشت باید بهطور کامل رسیده و ویژگیهای ارگانولپتیکی مطلوبی را نشان دهد. دما، رطوبت نسبی و ترکیب اتمسفر از مهمترین فاکتورهای محیطی هستند که روی عمرانباری محصول تاثیر دارند. با توجه به اینکه زمان کاشت و برداشت، روش برداشت و شاخص هایی که برای تعیین بلوغ و رسیدن به کار میروند، تاثیر زیادی بر ویژگیهای کیفی محصول پس از برداشت خواهند داشت، در این تحقیق سعی بر این است که با بررسی فیزیولوژی و رفتار تنفسی انار و واکنش آن به دما و رطوبت نسبی و ترکیب اتمسفر انبار، همچنین شاخ صهای بلوغ، رسیدن و زمان برداشت انار، روشهای مناسبی برای افزایش عمر انباری و ویژگیهای کیفی و بازار پسندی این محصول ارائه گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.