مقاله اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی تحت اثر تنش یخبندان در مراحل مختلف رشدی در کشت استمرار منطقه جیرفت و کهنوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی تحت اثر تنش یخبندان در مراحل مختلف رشدی در کشت استمرار منطقه جیرفت و کهنوج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی تحت اثر تنش یخبندان در مراحل مختلف رشدی در کشت استمرار منطقه جیرفت و کهنوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی تحت اثر تنش یخبندان در مراحل مختلف رشدی در کشت استمرار منطقه جیرفت و کهنوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی تحت اثر تنش یخبندان در مراحل مختلف رشدی در کشت استمرار منطقه جیرفت و کهنوج :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

دراین پژوهش سه رقم سیب زمینی آریندا، سانته و سانتینا از نظر اجزا عملکرد بعد از تنش یخ زدگی، در۴ مرحله وقوع تنش شامل :۱- عدم وقوع تنش در طول دوره رشد(I) 2- وقوع تنش در مرحله رشد رویشی(II) 3- وقوع تنش در مرحله آغاز تشکیل غده ها(III) 4- وقوع تنش در مرحله بزرگ شدن غده ها(IV) ، در یک آزمایش در قالب فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در ۴ تکرار در اراضی دانشگاه پیام نور عنبر آباد در سال ۱۳۸۹ مقایسه شدند. نتایج نشان دادکه رقم و مرحله رشدی گیاه در زمان وقوع یخبندان ، هر دو روی تعداد غده ها در سطح پنج درصد و روی وزن غده ها در سطح یک درصد اثر معنی دار ایجاد می کنند.این در حالیست که اثر متقابل(دوره رشد × رقم) روی این صفات معنی دار نشد. در بین ارقام، رقم آریندا هم از نظر تعداد غده و هم از نظر وزن غده برتری خود را نسبت به سایرین نشان داد و در بین مراحل رشدی که تحت تنش قرار گرفتند مرحله (III) دارای بیشترین تعداد غده و مرحله (II) دارای بیشترین وزن غده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.