مقاله طراحی و ساخت دستگاه پاستوریزاسیون مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی پالسهای الکتریکی ولتاژ بالا PEF


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت دستگاه پاستوریزاسیون مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی پالسهای الکتریکی ولتاژ بالا PEF دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت دستگاه پاستوریزاسیون مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی پالسهای الکتریکی ولتاژ بالا PEF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت دستگاه پاستوریزاسیون مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی پالسهای الکتریکی ولتاژ بالا PEF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت دستگاه پاستوریزاسیون مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی پالسهای الکتریکی ولتاژ بالا PEF :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

استفاده از روش پالس الکتریکی ولتاژ بالا PEF یکی از روشهای پاستوریزاسیون مواد غذایی بدون نیاز به فرایند حرارتی می باشد که با استفاده از جریان الکتریکی درمواد غذایی مایع به کارمی رود از ویژگیهای این سیستم نسبت به سایر سیستم های حرارتی و غیرحرارتی شباهت بسیار بالایی ازنظر رنگ طعم و بافت مواد فزاینده شده به مواد اولیه خام و فرایند نشده می باشد مکانیسم این سیستم به این صورت می باشد که ابتدا ماده غذایی ازطریق عبور یا قرار گرفتن بین دو الکترود دستگاه و اعمال جریان نوسانی با ولتاژهای حدود ۲۰ تا ۸۰ کیلوولت تحت فرایند الکتریکی قرا رمیگیرد دراین سیستم جریان الکتریکی با تغییر قطبیت الکتریکی سبب انبساط و انقباض هی مستمر با فرکانسهای بالا دردیواره سلولی میکروارگانیسم می گردد و سبب شکستن و سوراخ شدن آن می شود که میزان کشندگی وابسته به شدت زمان و تعداد پالس می باشد لازم به ذکر است این سیستم درمورد سایر ارگانیسم ها همچنین قارچها و کپک ها نیز موثر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.