مقاله ارزیابی اثرات سوکروز و گلوتامین بر خصوصیات کیفی اسپرم بز مرخز قبل و بعد از انجماد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات سوکروز و گلوتامین بر خصوصیات کیفی اسپرم بز مرخز قبل و بعد از انجماد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات سوکروز و گلوتامین بر خصوصیات کیفی اسپرم بز مرخز قبل و بعد از انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات سوکروز و گلوتامین بر خصوصیات کیفی اسپرم بز مرخز قبل و بعد از انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات سوکروز و گلوتامین بر خصوصیات کیفی اسپرم بز مرخز قبل و بعد از انجماد :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف از این تحقیق ارزیابی اثرات سوکروز (۸۰ میلی مولار)، گلوتامین (۵ میلی مول) و ترکیب سوکروز (۸۰ میلی مولار) و گلوتامین (۵ میلی مول) بر صفات فیزیولوژیکی اسپرم بز مرخز (جنبایی، جنبایی پیش رونده، زنده مانی، اسپرم های غیر نرمال، سلامت آکروزوم و سلامت غشاء) قبل و پس از انجماد بود. پس از اسپرم گیری از ۴ بز نر و ارزیابی اولیه، نمونه های منی مطلوب با هم مخلوط و به رقیق کننده ایوانس مکسول (تریس- سیترات سدیم- فروکتوز- زرده تخم مرغ) که حاوی تیمارهای مورد نظر هم بودند اضافه شد. نتایج به دست آمده نشان داد که اضافه کردن سوکروز، گلوتامین و ترکیب سوکروز با گلوتامین به طور معنی داری (۰۰۵>P) سبب بهبود صفات فیزیولوژیکی اسپرم شد. از میان تیمارهای فوق گلوتامین بهترین عملکرد را داشت و همچنین ترکیب سوکروز با گلوتامین منجر به بهبود عملکرد سوکروز شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.