مقاله نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امروزه توجه به آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود درمیوه هاوسبزیجات افزایش یافته است وتلاش میشودآنهارا در ترکیب نوشیدنی های غنی ازپلی فنل به بازارعرضه کنند.عصاره انارازلحاظ تغذیه ای یک نوشیدنی بسیارمفید و سرشارازترکیبات پلی فنل به شمارمیرود؛اماازطریق استفاده ازعصاره های دیگرمیوه ها،می توان میزان ترکیبات مفیددرآن راافزایش داد.یکی از این میوه هالیمومی باشد که عصاره آن به عنوان منبع غنی ازآنتی اکسیدان،جایگزین مناسبی برای آنتی اکسیدانهای سنتزی به شمارمی رود.همچنین عصاره لیموازبروزواکنشهای قهوه ای شدن وتخریب رنگ درعصاره انار جلوگیری میکند.در این مقاله،تولیدیک نوشیدنی حاوی عصاره انارهمراه باغلظتهای مختلف عصاره لیموبررسی میشود( ۲۵% ۵۰ %و ۷۵ % برای هر دوعصاره).نتایج بررسی نشان می دهدکه ترکیب حاوی ۷۵ % عصاره انارPJ)و ۲۵ %عصاره لیموLJ) می تواندبه عنوان یک نوشیدنی سلامتی بخش حاوی ترکیبات پلی فنل مانندآنتوسیانین ونیزویتامینC همراه بارنگ مناسب، موردتوجه قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.