مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روند آب گیری اسمزی میوه به


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روند آب گیری اسمزی میوه به دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روند آب گیری اسمزی میوه به  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روند آب گیری اسمزی میوه به،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روند آب گیری اسمزی میوه به :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این مطالعه حین فرآیند آب گیری اسمزی، از پیش تیمارهای بلانچینگ بخاری در بخار آب جوش در فشار اتمسفری به مدت ده دقیقه، غوطه وری قطعات در محلول اسید آسکوربیک PPM200 به مدت ۱۰ دقیقه، و تیمار شاهد، استفاده شد. نمونه ها، در محلول ۶۰% ساکاروز قرار گرفته و بر اساس زمان های مختلف اسمز، پارامترهای کاهش وزن ، دفع آب و جذب قند ، در مورد آنها بررسی شد و نتایج به دست آمده با هم مقایسه شد. بر اساس نتایج به دست آمده و با توجه به منحنی های کاهش وزن، دفع آب و جذب قند در مورد تیمارهای مورد آزمون، این نتیجه حاصل شد که تیمار بلانچینگ بخاری، مقادیر بالاتری را در نمودارهای جذب قند، دفع آب و کاهش وزن به خود اختصاص داد و برای کاهش میزان آب موجود در بافت میوه به، کارایی بهتری نسبت به دو روش دیگر داشته است.ضریب تبیین در تابع مربوط به کاهش وزن با توجه به زمان فرآیند اسمز در روش بلانچینگ بخاری R2=0.989 بود. این ضریب در مورد دفع آب با توجه به زمان فرآیند اسمز در تیمار بلانچینگ بخاری R2=0.9949 بود. ضریب تبیین در تابع مربوط به جذب قند با توجه به زمان فرآیند اسمز در روش بلانچینگ بخاری به صورت R2 = 0.9985 بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.