مقاله اثر پایه بر خصوصیات کمی وکیفی نارنگی پیج در شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پایه بر خصوصیات کمی وکیفی نارنگی پیج در شمال ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پایه بر خصوصیات کمی وکیفی نارنگی پیج در شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پایه بر خصوصیات کمی وکیفی نارنگی پیج در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پایه بر خصوصیات کمی وکیفی نارنگی پیج در شمال ایران :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در بین محصولات باغی، مرکبات از بعد اقتصادی، ارزش غذایی و دارویی از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در این تحقیق به منظور مطالعه تغییرات کمی و کیفی میوه نارنگی رقم پیج تحت تاثیر پایه طرحی به صورت بلوک کامل تصادفی با هشت تیمار به عنوان ای په در سه تکرار در سال ۱۳۹۰-۱۳۸۹ در موسسه تحقیقات مرکبات کشور واقع در رامسر اجرا شد. میوه در زمان رسیدگی کامل، به تعداد ده عدد از هر درخت برداشت گردید. در آزمایشگاه صفاتی چون وزن میوه، طول و عرض میوه، تعداد بذر، حجم میوه، آب میوه، نسبت پوست به گوشت، مواد جامد محلول، درصد اسید قابل تیتر و ویتامین ث مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SAS انجام گرفت و نتایج نشان داد که بین پایه های مختلف نارنگی پیج در سطح احتمال ۵% تمام صفات مورد اندازه گیری به استثناء نسبت پوست به گوشت تفاوت معنی داری را ازخود نشان ندادند . نتایج نشان می دهد که در نارنگی پیجپایه می تواند از طریق تغییر نسبت پوست به گوشت عملکرد میوه و همچنین کیفیت آن را تغییر دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.