مقاله ارزیابی سمیت تدخینی اسانس، نهنج و گلبرگ درخت نارنجCitrus aurantium (rutaceae) علیه آفت انباری شپشه برنج Sitophilus oryzae
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی سمیت تدخینی اسانس، نهنج و گلبرگ درخت نارنجCitrus aurantium (rutaceae) علیه آفت انباری شپشه برنج Sitophilus oryzae دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی سمیت تدخینی اسانس، نهنج و گلبرگ درخت نارنجCitrus aurantium (rutaceae) علیه آفت انباری شپشه برنج Sitophilus oryzae کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سمیت تدخینی اسانس، نهنج و گلبرگ درخت نارنجCitrus aurantium (rutaceae) علیه آفت انباری شپشه برنج Sitophilus oryzae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی سمیت تدخینی اسانس، نهنج و گلبرگ درخت نارنجCitrus aurantium (rutaceae) علیه آفت انباری شپشه برنج Sitophilus oryzae :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق میزان LC50 و LC95 اسانس استخراج شده از نهنج و گلبرگ درخت نارنج بر روی بالغین آفت انباری شپشه برنج Sitophilus oryzae در شرایط آزمایشگاهی (رطوبت نسبی۵ ±۶۰ درصد و درجه حرارت ۲±۲۷) در سه زمان متفاوت ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت مورد ارزیابی قرار گرفتند. غلظت های به کار رفته برای نهنج (۲۸/۱۴، ۴۲/۲۱، ۳۵/۳۰، ۸۵/۴۲، ۷۱/۶۰،) و گلبرگ (۲۸/۱۴، ۲۰، ۷۸/۲۶، ۳۵، ۴۲/۴۵) میکرولیتر در۲۸۰ لیترهوا نظر گرفته شد. بنا به نتایج حاصله شپشه گندم نسبت به تدخین گلبرگ در مقایسه با نهنج (میوه نارس) نارنج حساس تر شناخته شد. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد اختلاف معناداری بین مرگ و میر ناشی از غلظت های مختلف اسانس و زمان های مختلف کاربرد اسانس برای هر قسمت وجود دارد (۰۱/0P < ). این تحقیق در بهار سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه انجام گرفت. اسانس های به دست آمده دارای سمیت تدخینی بالقوه علیه حشرات کامل شپشه برنج می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.