مقاله مدل سازی فرایند پخت نان در فر جت برخوردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی فرایند پخت نان در فر جت برخوردی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی فرایند پخت نان در فر جت برخوردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی فرایند پخت نان در فر جت برخوردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی فرایند پخت نان در فر جت برخوردی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فر جت برخوردی ازمایشگاهی به منظور مطالعه فرایند پخت نان طراحی و ساخته شده است. در این فر چهار فینگر شامل ۶۳ نازل با قطر ۱۲ سانتیمتر، در بالا و پایین فر قرار دارند و هوای داغ از طریق این نازل ها بر روی خمیر نان پاشش می گردد. مدل سازی ۲ بعدی انتقال حرارت و جرم د رمحفظه فر و خمیر نان با استفاده از نرم افزار کامسول مولتی فیزیک انجام شد. به دلیل تقارن نیمی از فر مدل گردیده و ۲ فینگر در بالا و پایین فر، هر کدام شامل ۳ ردیف نازل در نظر گرفته شد و حل معادلات انتقال مومنتوم، حرارت و جرم در فر به طور همزمان انجام گردید. خمیر نان نیز به صورت محیط متخلخل فرض گردیده و همزمان معادلات انتقال جرم، حرارت و معادله دارسی نیز در آن، به منظور محاسبه توزیع دا و رطوبت ( و در نتیجه کاهش وزن نان طی فرایند پخت) حل شد. توزیع دما و رطوبت در طی زمان پخت در خمیر نان به دست آمده و با نتایج ازمایشگاهی مقایسه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.